^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Boldogságóra 2.

  Elsőseim között feltettük egymásnak a nagy kérdéseket: Milyen lesz a jövőm? Hogyan fogok kinézni vajon? Mi lesz a foglalkozásom? Milyen lesz a családom? Ezekkel a kérdésekkel foglalkoztunk, s rajzban születtek meg a válaszok.
  Bővebben...
 • 2 Kulturális Napok az alsó tagozaton

  2019. október 22-én intézményünk alsó tagozata ünnepélyes keretek között fejezte ki tiszteletét az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei iránt. A felső tagozat 8. osztályos diákjai színvonalas műsora felelevenítette a szabadságért való küzdelem fő történéseit, melyet alsó tagozatos kis diákjaink nagy érdeklődéssel és fegyelemmel hallgattak.
  Bővebben...
 • 3 Megemlékezés október 23-ról Muronyban

  2019. október 22-én ünnepi műsorral emlékeztünk meg az 1956. évi forradalom és szabadságharc 63., valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 30. évfordulójáról. A tagintézményi ünnepséget Vári Anikó Katalin tagintézmény-vezető nyitotta meg, majd iskolánk 7-8.g osztályos tanulói méltó módon emlékeztek meg 1956 őszének eseményeiről.
  Bővebben...
 • 4 A 23. Csabai Kolbászfesztiválon jártunk

  2019. október 24-én rajtolt a 23. Csabai Kolbászfesztivál, ahova a Mezőberényi Általános Iskolát képviselve a 8. d osztály nevezett be a 4 csapattal. Hetek óta készültünk a nagy megmérettetésre, hiszen az óvodások, általános iskolások ingyenes ifjúsági kolbászgyúró versenyén 200 gyerek és ifjúsági csapat, mintegy 1000 versenyző mérte össze a tudását.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Intézményi Bozsik-program Mezőberény Körzet

Őszi Grassroots Fesztivál Mezőberényben

Október 15-én a sportpályán került sor a 2018/2019 tanév első, őszi Grassroots Fesztiváljára az Intézményi Bozsik-program keretében.

A napsütéses időben, 22 intézményből, 60 csoport, közel ötszáz tanuló vett részt a rendezvényen.

Az eljárási rendnek megfelelően három korosztály (0, I, II.) különböző feladatokat teljesített: labda és labda nélküli koordináció, fogójátékok, technikai és ügyességi feladatok és egymás elleni játék.

A III-IV. korosztályban fiúknál és lányoknál egyaránt csak játék szerepelt a programban.

A gyerekek gyakorlását, játékát, a felkészítő pedagógusok, edzők felügyelték, irányították. Őket segítették a Berényi Gyermek FC U 19 csapatának játékosai, akik ezúttal közösségi tevékenységet végeztek.

A rendezvényt megtekintette Tóth Márton, a Békés-megyei Labdarúgó Szövetség instruktora, aki elismerően nyilatkozott a szervezésről és lebonyolításról.

A Bozsik-program a télen folytatódik, két, sportcsarnokban rendezendő tornával.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Kajlik Péter

Mezőberény körzeti szervező

. mai.mezobereny.hu