^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Ősz évszaknap

Megérkezett az ősz, színes levelekbe öltöztette a fákat. Lehullottak a gesztenyefa és tölgyfa termései, melyekkel csudajó játszani.

Az alsó tagozaton a gyerekek október 18-án évszaknap keretében egy kicsit másként tekintettek erre az évszakra. Megismerték a jeles napokat, beszélgettek a Mihály napi elszámolásról, a szüretről a betakarításról, az Aradi vértanukról, az október 23-án kezdődött eseményekről, és Márton püspökről.

A tanulóink kedvenc elfoglaltsága a játék, a kézműves foglalkozás. Ezért ez a nap remek lehetőséget kínált az őszi termésekből bábukat, játékokat, díszeket alkotni. Mindannyian élvezettel, jókedvvel fogtak hozzá ehhez a tevékenységhez. Az elkészült alkotásokat pedig örömmel mutatták meg társaiknak és vitték haza szüleiknek.

Mindenki nagyon jól érezte magát.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Slyuchné Prókai Erika

munkaközösség-vezető

. mai.mezobereny.hu