^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Tájékoztatás

  Tájékoztatás a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beiratkozásról
  Bővebben...
 • 2 Beiratkozás

  Tisztelt Leendő Első Osztályos Szülők!
  Bővebben...
 • 3 TÁJÉKOZTATÓ A TANTERMEN KÍVÜLI,DIGITÁLIS MUNKARENDBEN VALÓ RÉSZVÉTEL SORÁN MEGVALÓSULÓ ADATKEZELÉSRŐL

  A tantermen kívüli, digitális munkarendbenvégzett oktatás a már megszokott, tantermi órától eltérő adatkezeléseket is maga után vonhat.
  Bővebben...
 • 4 Beiratkozási lap a Mezőberényi Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskolájába a 2020/2021-es tanévre

  Kedves Szülők! Ez a Beiratkozási lap regisztrációt jelent a művészeti iskolánk jelenlegi tanulói számára, illetve előzetes beiratkozást a zeneművészet vagy a képzőművészet iránt érdeklődő gyermekek, tanulók részére.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Játékdélután

Az őszi szünet előtti utolsó délutánon közös játékot, tökfaragást és Halloween partit szerveztünk a 3. c osztályos tanulókkal. A gyermekeink régi vágya volt, hogy egy jót bulizzunk közösen.

A délutánt társasjátékokkal indítottuk. Mindenki hozhatta a kedvenc játékát, melyet kis csoportokban ki is próbáltunk. Az izgalmas játék végére a szülők is megérkeztek a faragni való tökökkel. Mindenki izgatottan fogott a munkához. Igyekeztek minél izgalmasabb, ijesztőbb arcú figurákat elkészíteni. Az elkészült alkotásokba azonnal beletettük a gyertyákat és a sötétedő teremben élveztük a lámpásokat.

A délután fejező részében előkerültek a maszkok, álarcok és közös táncolással, játékkal zártuk ezt a napot. A tanulóink kipirulva, jókedvűen vettek részt a közös játékban.

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni azoknak a kedves szülőknek, akik hozzájárultak –tökökkel, finom enni és innivalóval- és aktív részvételükkel a délután sikeres lebonyolításában.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Geréd Erzsébet és Slyuchné Prókai Erika

tanító nénik

. mai.mezobereny.hu