^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

EFOP 3.2.6-16-2016-00001 A tanulók képességkibontakoztatásának elősegítése

a köznevelési intézményekben

Intézményünk Alapfokú Művészeti Tagintézménye az EFOP 3.2.6-16-2016-00001 azonosítószámú A tanulók képességkibontakoztatásának elősegítése a köznevelési intézményekben projekt keretében - a Magyar Képzőművészeti Egyetem partnerintézményeként - vesz részt művészetpedagógiai mintaprogramok, tananyagok kipróbálásában és fejlesztésében, tanórai és tanórán kívüli foglalkozások szervezésével.

A program célja, hogy a tanulók megismerjék a művészetoktatás komplex képességfejlesztési lehetőségeit. Célként fogalmazódott meg a művészetoktatással kapcsolatos tanulói motiváció növelése, a módszertan gazdagítása.

A projektbe a GRA1 (A1-A2) képzőművészeti csoport került bevonásra.

A projekt szakmai megvalósítója, a grafikai csoport vezetője, Papp Zoltán.

Az alkalmazás időtartama: 2019. október 01 – 2019. december 31.

A mintaprogram kipróbálásáról, a tanmenetbe illesztett új feladatok végig vitelének tapasztalatairól készülő pedagógiai dokumentáció alapját képezi majd egy művészetpedagógiai eszköztár létrehozásának.

Pálföldi Szilvia

intézményvezető-helyettes

. mai.mezobereny.hu