^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Digitális témahét a 6.a-ban

6.a osztállyal már második esztendeje veszünk részt az országosan egy időben megrendezésre kerülő Digitális témahéten. Magyar nyelv és irodalom, illetve ének-zene órákon folyt ez a fajta munka. A gyerekek már rutinosan használták az olyan digitális eszközöket, mint a tanulói laptop, tablet,digitális fényképezőgép, mobiltelefon, interaktív tábla és az ezekhez kapcsoló alkalmazásokat, programokat.

Bővebben>>


Digitális témahét a 7.a osztályban

Ezzel az osztállyal immár harmadik esztendeje veszünk részt a Digitális témahét munkájában. A gyerekek minden évben örömmel tevékenykednek ezen az egész héten át tartó munkában, amelyben egy – egy témát dolgozunk fel az irodalom és a nyelvtan órákon, melyhez az idén az ének-zene óra is csatlakozott. Az idei téma Jókai Mór: A nagyenyedi két fűzfa című kisregénye volt, amelyet egész héten a megszokottól eltérően kizárólag a digitális eszközök alkalmazásával dolgoztunk fel.

Bővebben>>


Digitális témahét Bélmegyeren

Tanítványaink, fáradtságuk ellenére lelkesen kapcsolódtak be a Digitális témahét feladataiba. Elsőként csoport munkában rejtvények segítségével időutazást tettek, eljutottak Mátyás király korába. Megismerkedtek a lovagok életével, majd valamennyien kitalálták lovagnevüket.

Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu