^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Kulturális Napok Megemlékezések, eredményhirdetések

  Iskolánkban évek óta hagyomány, hogy a Kulturális Napok keretén belül több eseményt szervezünk. Az idei évben a járványügyi helyzethez igazodva, rendhagyó módon rendeztük meg ezt az eseménysorozatot. Az 1956-os forradalom 64. évfordulójáról osztálykeretben történt a megemlékezés.
  Bővebben...
 • 2 SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium nevében szeretettel köszöntöm Önöket a 2020/2021-es tanév indulása alkalmából. Örülök annak, hogy a tanévet biztonságosan, a hagyományos oktatási keretek között kezdhettük el. Annak érdekében, hogy ezt a formát meg is őrizhessük, minden tőlünk telhetőt megteszünk a megelőzés érdekében. Ehhez kérem az Önök támogatását és együttműködését.
  Bővebben...
 • 3 FELHÍVÁS SZÉPÍRÓ VERSENYRE

  Kedves fejlesztő foglalkozásra járó tanulók!
  Bővebben...
 • 4 Ősz évszaknap

  2020.10.20-án, kedden évszaknapot szerveztünk a hagyományokhoz híven, az alsó tagozaton. Ezen a napon dalokkal, mondókákkal, versekkel, mesékkel, találós kérdésekkel, kézműves foglalkozásokkal tettük színesebbé a napunkat, az ősz jegyében. Voltak osztályok, akik sétálni mentek és megfigyelték az őszi időjárást, falevelet, terméseket gyűjtöttek.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Mezőberényi sikerek a Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságon

Az elmúlt hétvégén, 2020. október 3-4-én zajlott a Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokság (serdülő, kölyök, gyermek) Győrben, ahol a nyáriasan meleg, szeles idő sem tántorította el a nagy létszámú futamokban indulókat. 77 kajak-kenu egyesület, közel 1500 versenyzője állt rajthoz 58 futamban.

A KSI Gyomaendrőd versenyeredményei: 3 Magyar Bajnoki cím (2 egyéniben, 1 párosban), 1 ezüstérem,  2 bronzérem, 1 fő ért el 4. helyezést és 1 fő 5. helyezést. A KSI a 3. helyen végzett az összpontszámok tekintetében.

A Mezőberényi Általános Iskola két tanulója is részt vett a nagyszabású versenyen.

Konyecsni Milán U13 MK1 10 km-es távon 1. helyezést ért el, és ezzel az idén háromszoros magyar bajnok lett (A szeptemberi országos bajnokságon 2000 méteren, egyéniben és 3X200 méteres váltóban is első lett gyomaendrődi csapattársaival).

Tóth Kinga U12 MK1 5 km-es távon 14. helyezést ért el.

Ezzel a bajnoksággal véget ért az idei furcsa versenyszezon, amely két hónapos csúszással indult a vírushelyzet miatt. A KSI Gyomaendrőd versenyzői azonban végig helytálltak, és sorra zsebelték be a dobogós helyezéseket.

Milán utolsó szezonját evezte mini kajakban és minden megmérettetésen győztesként, a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Már a nyár folyamán többször átült Kingával együtt a hagyományos kajakba, és a jövő évtől már a K-sok mezőnyét erősítik ők is, mint idősebb csapattársaik.

A fiatalok novembertől megkezdik a téli alapozó időszakot, várhatóan az uszodában és a konditeremben.

Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor

     edzők

 

 

 

 

. mai.mezobereny.hu