^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Kimagasló sikerek a DSD I. nyelvvizsgán

Intézményünk a 2014/15-ös tanévtől DSD I nyelvvizsga központként működik. A Deutsches Sprachdiplom akkreditált nemzetközi német nyelvvizsgát évente egyszer A2 és B1 szinten tehetik le iskolánk tanulói, ingyenesen.

2021. március 24-én zajlott le a DSD I nyelvvizsga szóbeli része. 10 diák vett részt rajta a 8.a osztályból: Csatári Beáta, Drenyovszki Petra, Eszenyi Panna, Fesető Borbála, Fesető Rebeka, Kocsor Péter László, Schupkégel Erik, Varga Ákos, Verasztó Júlia Gréta és Zámbori Boglárka. A gyerekek hónapok, sőt lehet mondani évek óta erre a vizsgára készülnek, ami életük eddigi legnagyobb megpróbáltatása volt. Elmondhatjuk, hogy meghozta sikerét a kemény munka, hiszen a 10 diákból 8-an elérték a B1 szintet és 2 tanuló az A2-es szintet teljesítette.

Gratulálok a diákoknak a szép eredményért! Kollégáimmal együtt szurkolunk, hogy az írásbeli vizsga is hasonló eredményeket hozzon!

Benyovszki-Koloh Nóra

német nyelvszakos tanár

. mai.mezobereny.hu