^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 ÖKOISKOLA LETTÜNK!

  A 2021. évben benyújtott Ökoiskola cím pályázatunkat az Ökoiskola Értékelő Bizottság támogatásra javasolta, így intézményünk elnyerte az Ökoiskola címet, melynek használatára 2021. szeptember 1-től 2024. augusztus 31-ig leszünk jogosultak.
  Bővebben...
 • 2 "SZAKMAKÓSTOLÓ" nyári pályaorientációs programhét

  A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara "SZAKMAKÓSTOLÓ" nyári pályaorientációs programot szervez az agrárszakképzések iránt érdeklődő (jelenleg 5.-6.-7. osztályos) diákok számára.
  Bővebben...
 • 3 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2021

  Prof. Dr. Kásler Miklós Emberi Erőforrások Minisztere Német László-díjat adományozott a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusának, Dr. Zubereczné Miklya Ibolya Ágnesnek. Dr. Zubereczné Miklya Ibolya Ágnes 1960. június 3-án született Békéscsabán.
  Bővebben...
 • 4 Versenyeredmények 2020-2021. tanév

  Versenyeredmények 2020-2021. tanév
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Régiós versenyen vettek részt a kajakosok

2021. június 4-én került megrendezésre a Gyulay Zsolt Regionális Kupa, Sukorón. Az idei évben egy új versenyt iktatott be a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, amelyben a régiókon belül versenyezhetnek a gyerekek, majd június végén a régiók a Magyar Kupán mérhetik össze erejüket. A megmérettetés specialitását még az is adta, hogy a 14 évesnél idősebb korosztály már rövidebb távon, kötött pályán versenyzett, elő és középfutamokkal, majd továbbjutás esetén a döntőben evezhetett. A legeredményesebb csapat végül a Központi Sport- és Ifjúsági SE lett.

A KSI színeiben induló Mezőberényi Általános Iskola tanulói az alábbiak szerint járultak hozzá a sikerhez: Konyecsni Milán U14 K1 1000 méteren 3. helyen, párosban U14 1000 méteren 2. helyen, míg Tóth Kinga U13 K1 2000 méter 4. helyen ért célba.   

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Kovács Gábor edző

GRATULÁLUNK ÉS TOVÁBBI SIKERES VERSENYZÉST KÍVÁNUNK!

. mai.mezobereny.hu