^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Papírgyűjtés Bélmegyeren

 

A környezetvédelem és a fenntarthatóság kisiskolánk tanulói számára is fontos feladat, ezért 2021. szeptember 10-én papírgyűjtést szerveztünk.

A gyerekek szüleik, nagyszüleik, ismerőseik segítségével gyűjtötték az újrahasznosítható hulladékot. A gyűjtők megrakott kiskocsival, személyautóval, teherautóval, biciklivel, talicskával érkeztek. E verőfényes délutánon mindenki nagyon lelkesen, jókedvűen, hangyaszorgalommal gyarapította a mennyiséget. A nap végére elfáradtunk, de megérte. A végelszámolásnál a mérleg 3420 kg-ot mutatott. Köszönet a papírgyűjtés valamennyi résztvevőjének és a falu lakóinak, akik kapujukba helyezték az elszállítandó papírkötegeket.

   A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

        Simon Anna

. mai.mezobereny.hu