^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Szakképzési fesztivál

  Intézményünk 7.a, 7.c, 8.a és 8.c osztályos tanulói közül ötvenen 2021. október 20-án a Gál Ferenc Egyetem Technikum és Szakképző Iskola által szervezett Szakképzési fesztiválján vettek részt. A gyermekek pályaválasztását elősegítő rendezvényen tájékoztatást kaptak az induló képzésekről, betekintést nyertek az iskola életébe, mindennapjaikba.
  Bővebben...
 • 2 Ősz évszaknap

  2021. október 20-án az alsó tagozatos tanulók nagy örömére megrendeztük az ősz évszaknapot, amely az Évszaknapok című bázisintézményi jó gyakorlataink egyik témanapja. A megnyitóra a sportcsarnokban gyülekeztek az osztályok. Évfolyamonként az évszakokra jellemző színekbe öltöztek a gyerekek és a tanító nénik. Közösen énekeltük A négy vándor jár körbe, körbe című dalt, s közben az osztályok egymáshoz csatlakozva jelenítették meg az évszakok vándorlását.
  Bővebben...
 • 3 Pályaorientációs nap a suliban

  Intézményünkben 2021. október 19-én ismét lehetőség nyílt a Pályaorientációs nap megszervezésére az 1-8. évfolyamon. Az egésznapos rendezvény célja az volt, hogy a gyerekek minél megalapozottabban és időben felkészüljenek a pályaválasztásra, mert a jó pálya- és iskolaválasztás hosszú időre befolyásolja életüket. A gyerekek érdeklődését változatos programok keltették fel egy-egy foglalkozás, szakma iránt.
  Bővebben...
 • 4 Futóink a diákolimpiai döntőben

  A mezei futóverseny Orosházán rendezett Diákolimpia Megyei Döntőjében IV. korcsoportos fiú csapatunk a 2. helyen végzett és bejutott a tavasszal rendezendő országos döntőbe.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Jutalomkirándulás Budapestre

A Gyulai Tankerületi Központ jóvoltából iskolánk felső tagozatos kitűnő és jeles tanulói jutalomkiránduláson vehettek részt Budapesten.

A Csodák Palotájában tanulóink a természet különböző érdekes jelenségeivel ismerkedhettek meg, valamint érthették meg azokat, játékosan, élményszerűen. Kipróbálhatták, élvezhették a jobbnál jobb kiállított eszközöket, játékokat. Az Öveges teremben a „Zene fizikája” című előadáson kísérleteket láthattak, és mélyíthették ismereteiket a hangok világáról.

A nap második felében sétát tettünk a Budai Várnegyedben, majd a Hadtörténeti Múzeum kiállítását tekintettük meg.

Kellemesen elfáradva, élményekkel és ismeretekkel gazdagodva tértünk haza.

Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a Gyulai Tankerületi Központnak, hogy iskolánk 50 tanulója és 5 kísérő pedagógusa élhette át a nap nyújtotta élményeket.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Csibor Lászlóné

munakaközösség-vezető

. mai.mezobereny.hu