^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Európai Diáksport Nap Bélmegyeren

2021. szeptember 24-én teljes létszámban vettünk részt Bélmegyeren is a sportnapon. Kezdetben beszélgettünk arról, hogy ki hogyan tesz, azért hogy mindennap sportoljon. Jó volt hallgatni, hogy mindegyik gyermek valamilyen módon hozzátesz ehhez. Volt, aki rollerrel érkezik az iskolába és olyan is, aki a szülei társaságában kerékpártúrákat folytat. A nap kezdetén zenés gimnasztikával melegítgettettük át izmainkat. A további részben először egy akadálypálya sikeres teljesítése volt a feladat, majd párban talicskáztunk és sánta rókáztunk. A kinti pálya körüli futást követően a „Mókusok, mókusok ki a házból!” felszólítás mellett folytatódott a sportnap. A továbbiakban, csapatban sportoltunk, megízlelve ezzel a csapatszellem, és a sportszerű játékra való törekvés fontosságát. Szerencsére a padoskiütő, a szabadulj a labdától és az udvari futballmérkőzés sem a versenyről, hanem inkább a sportolás öröméről szólt. Az egyéni készségek megcsillogtatására is szükség volt, például a faroklopó vagy a kosárra dobás és az ugrókötelezés során. A sportnapot kellemes izomlázzal és jóízű fáradtsággal zártuk.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Czeglédiné Zanócz Mónika

. mai.mezobereny.hu