^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Egy „állati” jó nap

Október 4-én az alsó tagozatos fejlesztő foglalkozásokon is megemlékeztünk az állatok világnapjáról. Előkerültek az állatképeket ábrázoló Dobble, memória, képkirakó játékok, babzsákok, plüssállatok, számítógépen játszható szókirakók, ismeretterjesztő szövegek. Beszélgettünk háziállatokról, házi kedvencekről, távoli tájak érdekes állatairól, a felelős állattartásról, állatvédelemről. A negyedikesek Szent Ferenc és a gubbiói farkas legendájáról olvastak, majd keresztrejtvény megfejtésén törték a fejüket.  A harmadikosok papírhajtogatással, az első osztályosok mozgással jelenítettek meg egy-egy állatot. A másodikosok A tanya képkirakón látottakról meséltek, rajzos különbségkeresővel fejlesztették figyelmüket, szókirakóval olvasási készségüket.

Mezőberény, 2021. október 4.                

        A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Mátyásné Adamik Ildikó

    gyógypedagógus

. mai.mezobereny.hu