^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Kupak és elemgyűjtési akció

  Szeretnél Te is környezettudatosabban élni?
  Bővebben...
 • 2 Márton napi témahét

  Ha november, akkor Márton napja. Mint minden ünnepnek, úgy ennek is megvannak a saját hagyományai, népszokásai, jellegzetességei. Iskolánkban már évek óta kiemelten foglalkozunk ezzel a jeles nappal.
  Bővebben...
 • 3 Szépíró verseny 2021

  Intézményünkben már ötödik éve minden tanévben szépíró versenyre invitáljuk fejlesztő foglalkozásra járó tanulóinkat. Erre most a november 15-23. közötti időszakban került sor. Az idén Csukás István, K. László Szilvia, Romhányi József gondűző, tréfás verseiből válogattunk másolni valót. Kihívás volt ez a javából, mert nemcsak kézügyességre, de koncentrált figyelemre, kitartásra is szükség volt a feladat teljesítéséhez.
  Bővebben...
 • 4 Szülői tájékoztató

  Szülői tájékoztató
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Könyvtári hét az alsós fejlesztő foglalkozásokon

Az alsó évfolyamos fejlesztő csoportokkal a héten könyvtári hetet tartottunk. Segítségül hívtuk Dr. Zubereczné Miklya Ibolya magyar – ének szakos tanárnőt, aki elkalauzolt bennünket a könyvtár varázslatos világába. Megismerkedtünk a könyvek keresésének főbb szabályaival, izgalmas játékokat játszottunk a betűkkel, csodás meséket olvastunk. Belepillantottunk igazi nagy kódexekbe, könyvek segítségével elutaztunk a világ gyönyörű tájaira, „felfedeztünk” kihalófélben lévő állatokat.

Igazán tartalmas és érdekes napok voltak, a gyerekek kíváncsisága és aktivitása pedig kimagasló volt.

Ismét játszva tanultunk és fejlődtünk.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Kovács Annamária

fejlesztő pedagógus

. mai.mezobereny.hu