^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Kupak és elemgyűjtési akció

  Szeretnél Te is környezettudatosabban élni?
  Bővebben...
 • 2 Márton napi témahét

  Ha november, akkor Márton napja. Mint minden ünnepnek, úgy ennek is megvannak a saját hagyományai, népszokásai, jellegzetességei. Iskolánkban már évek óta kiemelten foglalkozunk ezzel a jeles nappal.
  Bővebben...
 • 3 Szépíró verseny 2021

  Intézményünkben már ötödik éve minden tanévben szépíró versenyre invitáljuk fejlesztő foglalkozásra járó tanulóinkat. Erre most a november 15-23. közötti időszakban került sor. Az idén Csukás István, K. László Szilvia, Romhányi József gondűző, tréfás verseiből válogattunk másolni valót. Kihívás volt ez a javából, mert nemcsak kézügyességre, de koncentrált figyelemre, kitartásra is szükség volt a feladat teljesítéséhez.
  Bővebben...
 • 4 Szülői tájékoztató

  Szülői tájékoztató
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Városismereti vetélkedő

Egy év kihagyás után ismét megrendezésre került iskolánkban a hagyományos városismereti vetélkedő a felső tagozaton. A verseny célja, hogy a résztvevő diákok még inkább megismerjék, felfedezzék városunk múltját, jelenét; szeressék és óvják lakhelyüket.

A verseny egy előzetes írásbeli és egy játékos, gyakorlati fordulóból állt. Az 5-7. évfolyamról összesen tizenhat öt fős csapat nevezett a megmérettetésre. A nyolcadikos tanulók a szervezésben, az írásbeli feladat javításában, a gyakorlati forduló lebonyolításában segédkeztek. Köszönet Csete Gyula etnográfusnak is az aktív közreműködéséért.

A csapatok a nap végén egy digitális elégedettségi kérdőív névtelen kitöltésével értékelték a vetélkedőt. A többség nagyon elégedett volt, jól érezte magát, a változatos feladatok teljesítése nem okozott számukra nehézséget. Dicséret illeti őket a befektetett munkájukért.

Ez eredményhirdetésre az őszi szünet után az iskolában kerül sor.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

                                                           a verseny szervezői: a 8. osztályok osztályfőnökei

. mai.mezobereny.hu