^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 Tanévzáró

  Iskolánkban 2024. június 26-án a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2023/2024-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyveket a Gyulai Tankerületi Központ biztosította. Az idei tanévben 27 első osztályos tanuló kiváló tanulmányi előmenetelről szóló bizonyítványt kapott.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai sportnap

  2024.június 19-én rendezte iskolánk a hagyományos, egész iskolát megmozgató év végi sportnapot. Iskolánk alsó tagozatos tanulói két csoportban - az1-2. és a 3-4. osztályosok külön - ezen a napon, egy sportfesztiválon vettek részt. A fesztiválon tíz különböző állomáson, játékos és sport feladatokkal találkoztak a gyerekek. A gyakorlatok között akadtak különféle labdajátékok, lufis ügyességi pálya, nyári játékok, mint például frízbe vagy tollaslabda, de megjelentek a logikai képesség fejlesztő feladatok is.
  Bővebben...
 • 4 Szerenád 2024.

  2024. június 20-án tartottuk a 8. évfolyam hagyományos szerenádját. Az ünnepségen az osztályok változatos műsorokkal készültek, így köszönve el tanáraiktól. Volt társastánc és néptánc bemutató, ének, illetve köszöntő. A szerenád fényét emelte, hogy minden osztály külön is énekelt a tanáraiknak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Digitális Témahét a társadalomtudományi, idegen nyelvi és művészetek munkaközösségben

A Digitális Témahéten az 5.c-d angol alap csoportos tanulókat az interaktív tábla játékosabb használatába merültek. A cél az eddig tanult ismeretek szórakoztatóbb formában történő ismétlése, rögzítése volt. A diákok kíváncsian fedezték fel a különböző játékokat, melyek során sok élménnyel gazdagodtak. 

Bővebben>>


Digitális témahét Bélmegyeren

Bélmegyeren az április 8-tól 12-ig terjedő időszak a digitális témahét jegyében telt, melyet a költészet napja köré csoportosítottunk. Indításként a Youtube segítségével megzenésített József Attila verseket kerestek és hallgattak diákjaink. A talált verscímekből szófelhőt készítettek, majd könyveket és ceruzákat hajtogattak.

Bővebben>>


Digitális témahét a 3.a-c. osztályban

Az osztály tanulói a mindennapi használatban lévő, háztartásokban is, és a boltok polcain is fellelhető élelmiszerek, tisztálkodási szerek csomagolásán vagy akár egy természetvédelmi terület prospektusán található QR kódok leolvasásával bővítették eddigi ismereteiket.

Bővebben>>


„Kertész leszek, fát nevelek…”

Digitális témahét a 2.c osztályban

Azzal kezdtük a hetet, hogy meghallgattuk Koncz Zsuzsa dalát, amely nagyon megindította a gyerekeket. Életkoruknak megfelelően, természetesen ők azt hallották ki a szövegből, hogy meg kell mentenünk a Földünket, és azon kezdtek el ötletelni, hogy mi mit tehetünk ezért. Arra jutottunk, hogy a héten kertészkedni fogunk….

Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu