^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Digitális témahét természettudományos órákon

Az idei tanévben hetedik alkalommal rendezték meg a Digitális Témahét programot. Az eseménybe, az elmúlt néhány évhez hasonlóan, iskolánk és munkaközösségünk is bekapcsolódott. A program célja többek között, hogy fejlessze a tanulók digitális kompetenciáit Intézményünkben mindennapi életünk része a digitális eszközök használata, azonban ez a program minden évben hoz valami újat, az a megszokottól eltérőt a foglalkozásokba.

Bővebben>>


DIGITÁLIS TÉMAHÉT A MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM,

VALAMINT A NÉMET NYELV TANÓRÁKON

A mindennapi élet már elképzelhetetlen az internet és az okos eszközök jelenléte nélkül, és használata egyre inkább átszövi az oktatás színtereit is. Korosztálytól függetlenül minden diák szívesen veszi kezébe a telefont, táblagépet, így történt ez a Digitális témahéten is, amikor a kicsik (4. a osztály) és nagyok (8. a osztály) egy térkép segítségével QR-kódok után kutattak az iskola épületében német nyelv órákon.

Bővebben>>


Digitális témahét az alsó tagozaton

1-2. b

„Fecskét látok, szeplőt hányok.”

Április 4-től 8-ig terjedő időszak Bélmegyeren a digitális témahét jegyében telt, melyet a fecskemadár köré csoportosítottunk. Indításként a youtube segítségével fecskét hajtogattunk kék csomagolópapírból. A tanulók a Wikipédián adatokat gyűjtöttek a Magyarországon honos fecskefajokról, megismerkedtek a fecskékre leselkedő veszélyekkel.

Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu