^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 Tanévzáró

  Iskolánkban 2024. június 26-án a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2023/2024-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyveket a Gyulai Tankerületi Központ biztosította. Az idei tanévben 27 első osztályos tanuló kiváló tanulmányi előmenetelről szóló bizonyítványt kapott.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai sportnap

  2024.június 19-én rendezte iskolánk a hagyományos, egész iskolát megmozgató év végi sportnapot. Iskolánk alsó tagozatos tanulói két csoportban - az1-2. és a 3-4. osztályosok külön - ezen a napon, egy sportfesztiválon vettek részt. A fesztiválon tíz különböző állomáson, játékos és sport feladatokkal találkoztak a gyerekek. A gyakorlatok között akadtak különféle labdajátékok, lufis ügyességi pálya, nyári játékok, mint például frízbe vagy tollaslabda, de megjelentek a logikai képesség fejlesztő feladatok is.
  Bővebben...
 • 4 Szerenád 2024.

  2024. június 20-án tartottuk a 8. évfolyam hagyományos szerenádját. Az ünnepségen az osztályok változatos műsorokkal készültek, így köszönve el tanáraiktól. Volt társastánc és néptánc bemutató, ének, illetve köszöntő. A szerenád fényét emelte, hogy minden osztály külön is énekelt a tanáraiknak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

DIGITÁLIS TÉMAHÉT MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM,

VALAMINT VIZUÁLIS KULTÚRA TANÓRÁKON

A digitális írástudás nem a távoli jövő, hanem a mindennapjaink szerves része. A 2016 óta évről évre rendszeresen megvalósuló Digitális Témahét a digitális pedagógia legnagyobb hazai eseménye.Munkaközösségünkben minden évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a digitális technológia a nevelésben és oktatásban történő használata, a digitális készségek fejlesztése.

Bővebben>>


Digitális témahét az alsó tagozaton

Ebben a tanévben is jónéhány alsó tagozatos osztályunk csatlakozott a digitális témahét országos programjához. Az 1.c osztály tanulói a tavasz jellegzetességeivel ismerkedtek meg, elsősorban digitális eszközök segítségével.  Nemcsak a digitális táblát, már a tanulói tableteket is biztonságosan használták a különböző ismertek elsajátítására, gyakorlására.

Bővebben>>


Digitális Témahét az Informatika Tehetséggondozáson

Micro:bit vezérlőpanel és a Makecode

A Digitális Témahét keretén belül az informatika tehetséggondozó csoportja a robotvezérlő panelek programozását és fejlesztési lehetőségét ismerhette meg, minta és saját készítésű kódokon keresztül. A micro:bit fejlesztő alaplap szépen illeszkedik a programozásban való fejlődési irányba a Logo, Scratch és a LEGO-G programnyelvek közé.

Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu