^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

  • 1 Gyermekgála

    2024. április végén került megrendezésre iskolánk gyermekgálája az Orlai házban, ahol bemutatkoztak alsó- és felső tagozatos tanulóink, valamint a Művészeti Tagintézményünk növendékei is. Verseken, táncokon és a zenén keresztül mutatták be a gyerekek ügyességüket, felkészültségüket, sokoldalúságukat.
    Bővebben...
  • 2 Fenntarthatósági Témahét 3-4. évfolyam

    Ebben a tanévben is kapcsolódtunk a Fenntarthatósági Témahét programsorozatához. Több projektből választhattak a tanító nénik. Figyelembe vették a gyerekek érdeklődését, tanulmányaikat, megerősítendő tudásukat. Tanórákon, szakkörökön és napköziben is több figyelmet fordítottuk ezen a héten a tudatos környezetvédelemre.
    Bővebben...
  • 3 Színházi élmény

    A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulói 2024. május 9-én Diótörő bérletük harmadik – egyben utolsó – előadására, a Békéscsabai Jókai Színházba látogattak. A holdbeli csónakos, Weöres Sándor mesejátéka egy kalandos történet a boldogságkeresésről, mely a gyerekek nyelvén a csodák világába kalauzolja a nézőt.
    Bővebben...
  • 4 „Kertész leszek, fát nevelek…” Digitális témahét a 2.c osztályban

    Azzal kezdtük a hetet, hogy meghallgattuk Koncz Zsuzsa dalát, amely nagyon megindította a gyerekeket. Életkoruknak megfelelően, természetesen ők azt hallották ki a szövegből, hogy meg kell mentenünk a Földünket, és azon kezdtek el ötletelni, hogy mi mit tehetünk ezért. Arra jutottunk, hogy a héten kertészkedni fogunk….
    Bővebben...
  • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

    A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
    Bővebben...

HÍREK-AKTUALITÁSOK-ESEMÉNYEK

 

Bővebben>>


 

Bővebben>>


 




KEDVES SZÜLŐK, GYEREKEK, KOLLÉGÁK!

Iskolánk számára továbbra is fontos, hogy a leendő elsős gyermekeket és szüleiket megismertessük nevelő-oktató tevékenységünkkel. Hagyományainknak megfelelően idén is kedveskedünk az érdeklődőknek egy kisfilmmel.

Bővebben>>


Bővebben>>


Bővebben>>


Megemlékezés Bélmegyeren

Tagintézményünkben rövid, bensőséges műsorral tisztelegtünk a márciusi forradalom hősei előtt. Előzetesen közösen készítettünk egy tablót, mely szorosan kapcsolódik a nemzeti ünnephez és minden kisgyermek munkája fellelhető rajta. A harmadik osztályosok előadásában felidéztük a 172 évvel ezelőtti március 15. eseményeit, kiemelve az ifjak, Petőfi, Jókai, Irinyi, Vasvári és a hozzájuk csatlakozók szerepét. Az ünnepség közös fejhajtással zárult.

Bővebben>>


Pénz7 a 4.d osztályban

Az idei tanévben is megrendezésre került a PÉNZ7 című programsorozat március 2-6-a között. Ezen alkalommal a diákoknak lehetősége nyílt megismerni a helyes pénzhasználatot, és beszéltünk számos banki termékről. A 4. d osztályban csoportmunka során a gyerekek információt gyűjtöttek a készpénz, és a bankkártya használatáról, előnyeiről, valamint beszéltünk a biztosítások, és a megtakarítások fontosságáról.

Bővebben>>


Pénz7 a 3. c-ben

A családok életét időnként váratlan kiadások nehezítik meg. A Pénz 7 során erre a témára irányítottuk tanulóink figyelmét, beszélgetésekkel, játékos feladatok megoldásával. A családi költségvetés tervezhető kiadásait – gáz, villany, víz, telefon – a gyerekek ügyesen fel tudták sorolni, de a váratlan kiadások köre sem volt teljesen ismeretlen előttük.

Bővebben>>


Pénzhét a Bélmegyeri Tagintézményben

Tagintézményünk diákjai is csatlakoztak a pénzügyi tudatosságra nevelés országos programjához. A gyermekek egész héten csoportokban tevékenykedtek. Mindenkinek volt egy számlája, melyről fedezhette a kiadásait és melyre gyűjthette tallérjait.

Bővebben>>


Aerobik Kelet-Magyarországi Döntője

2019. február 29-én Makón került megrendezésre a 2019/2020-as tanév Aerobik Kelet-Magyarországi Döntője, ahol 3 egyéni és 1 páros gyakorlatot mutattak be az iskola diákjai.

Bővebben>>


Témanap a 3. c osztályban

2020. március 4-én Építészet és a természet kapcsolata témakörben tartott foglalkozást a Mezőberényi Polgármesteri Hivatal két munkatársa Tóth-Valentinyi Ágnes és Kis József. Egy kis játék után bevezettek minket az épületek világába. A tervezésen át a kivitelezésig sok apró és érdekes részletet, információt tudhattunk meg.

Bővebben>>


Pénz7 Muronyban

A 2020. március 2. és március 6. között országosan megrendezésre kerülő Pénzügyi és Vállalkozói Témahét programjában a Muronyi Tagnintézmény 7-8.g osztályos tanulói vettek részt. A projekthét keretében a „Pénzügyi biztonság - biztosítások” témát dolgoztuk fel.

Bővebben>>


„Színes tintákkal álmodom!”

Eszenyi Réka Kata 1. c osztàlyos tanulónk a vésztői Szabó Pál Általános Iskola és AMI által hirdetett  V. Területi Festészeti Versenyen I. helyezést ért el meseillusztrációjával.

Bővebben>>


Alkotó gyerekeket díjaztak és vendégeltek meg a Jókai színházban

A Békéscsabai Jókai Színház a mesebemutatókhoz kapcsolódva mindig játékra, alkotásra hívja a gyerekeket, akiket ezúttal az Aladdin című előadás kapcsán kértek arra, hogy használják a fantáziájukat és készítsék el a bűvös lámpát.

Bővebben>>


Közlekedési versenyen jártak iskolánk tanulói

2020. március 4-én került megrendezésre az 5-6. évfolyamosok számára a „Ki a mester két keréken?”elnevezésű közlekedés biztonsági verseny a Békési Rendőrkapitányság dísztermében. Iskolánkat Kozma Lili és Varga Máté 5.a osztályos tanulók képviselték.

Bővebben>>


Játékos sportfoglalkozások az óvodásokkal

Iskolánk beiskolázási programját segítve, február hónapban a Testnevelés munkaközösség három tanára: Darócz Ildikó, Zsíros Péter, és Tóth Olivér ismét ellátogatott a mezőberényi óvodákba, ahol játékos sportfoglalkozásokat tartott a nagycsoportos óvodás gyerekeknek. A korábbi évekhez hasonlóan sok-sok játékkal, játékos feladattal készültünk ezekre a foglalkozásokra, amelyeken megjelent a szerepjáték, a fogójátékok, a figyelmet és ügyességet fejlesztő mozgásos tevékenységek.

Bővebben>>


Lázár Ervin Program – 6. évfolyam

2020. február 20-án a Lázár Ervin Program keretében a Mezőberényi Általános Iskola 6. évfolyamos tanulói Budapestre utaztak és megtekintették a Fővárosi Nagycirkuszban a Fesztivál+ Varázslatos győztesek című előadást. A cirkusz csodálatos világa, a lélegzetelállító produkciók mindenkit lenyűgözött, tanulót és pedagógust egyaránt.

Bővebben>>


„LÉLEKMOZGATÓ” iskolánkban

A Magyar Parasport Napja

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák- Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén 3. alkalommal szervezte meg 2020. február 21-22-én a Magyar Parasport Napját, mely a „LÉLEKMOZGATÓ” elnevezést kapta. A Mezőberényi Általános Iskola idén először vett részt a rendezvényen, melynek keretein belül a 7. évfolyamos tanulók lélekmozgató osztályfőnöki órákon vettek részt, ahol megismerték, megértették és befogadták a fogyatékkal élők mindennapjait.

Bővebben>>


Szépolvasási verseny

Az alsó tagozaton február 19-én tartottuk a hagyományosnak számító Szépolvasási versenyt. A 2-3-4. évfolyamon hirdettük meg a gyerekek körében. Valóban sok gyermek szeret olvasni iskolánkban. Ezt bizonyítja a nagy számban jelentkezők névsora a meghirdetett versenyre.

Bővebben>>


Grassrotots különdíjban részesült kollégánk

2020. február 21-én a Békés-megyei Labdarúgó Szövetség Díjátadó Gáláján, Grassroots különdíjban részesült Kajlik Péter testnevelő-edző kollégánk az Intézményi Bozsik-programban nyújtott tevékenységért.

Bővebben>>


Farsangi télbúcsúztató Muronyban

Idén is beöltöztek diákjaink 1-8. évfolyamig a farsangi mulatságra, február 2-én. Ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe bújtak tanulóink. A doktornőtől az amőbáig színes palettában búcsúztattuk a telet, amelyben igen kellemesen érezhette magát mindenki. Jelmezes felvonulással kezdtük ünnepségünket, amit okleveles díjazással értékeltünk.

Bővebben>>


Iskolánk 2020 februárjától Regisztrált Tehetségponttá vált

A tehetséggondozás intézményünk kiemelt feladata. Évek óta része az iskolai életnek mind a tanórai, mind pedig a tanórán kívüli területeken. Alsó tagozaton kiscsoportos tehetséggondozás folyik minden osztályban, heti egy órában, illetve a különböző szakkörök is biztosítják a sokoldalú tehetségfejlesztést.

Bővebben>>


Torna „B” kategória diákolimpiai elődöntő

2020. február 22-én Debrecenben került megrendezésre a Torna "B" kategória diákolimpia 2019/2020-as tanév országos elődöntője, ahol az iskolát képviselő csapat IX. helyen végzett.

A csapat tagjai: Bereczki Norina, Berner Lea, Kovács Janka, Somlyai Hanna, Szigeti Vanda, Tánczos Liza

Bővebben>>


Farsang és Valentin-nap a felső tagozaton

Vízkereszt napjától hamvazószerdáig tart a farsang, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, bolondozás, tánc, jellemeznek. Önfeledt ünneplés a húsvéti böjt előtt. Ez a közelgő tavasz örömünnepe, egyben a tél és a tavasz jelképes küzdelmének a megjelenítése. A legismertebb farsangi népszokások: az álarcos, jelmezes alakoskodás, farsangi jelmezekbe való beöltözés.

Bővebben>>


2020. év első sikerei a kajakosoknál

2020. február 15-én rendezték meg Budapesten a Regionális Héraklész Kajak-kenu Fizikai Felmérő Bajnokságot. A KSI Gyomaendrőd Kajak-kenu Szakosztályának színeiben a Mezőberényi Általános Iskola két tanulója képviseltette magát. U13 korosztályban a felmérő húzódzkodásból, fekvőtámaszból, lábemelésből, illetve Cooper-teszt lefutásából állt. Konyecsni Milán 6. helyezést ért el.

Bővebben>>


Boldogságóra 6.

Február hónapban a Boldogságórán a megküzdésről beszélgettünk az 1. a osztályban. Olyan helyzeteket idéztünk fel, amelyek kilátástalanok, félelmetesek voltak, de túl vagyunk rajtuk. Megbeszéltük, hogy a gyerekek kikre számíthatnak, ha nehéz helyzetben vannak és ők kiknek nyújtanak támogatást.

Bővebben>>


Szép Magyar Beszéd Verseny iskolai és területi fordulója

Február elején került megrendezésre iskolánkban a Kazinczy Ferencről elnevezett Szép Magyar Beszéd verseny iskolai döntője. Két kategóriában (5-6. évfolyam, 7-8. évfolyam) mérettettek meg tanulóink. A verseny iskolai fordulójára különösen az alsóbb évfolyamokból szép számú versenyző jelentkezett, mintegy 20 fő.

Bővebben>>


Farsangi mulatság Bélmegyeren

Tagintézményünk diákjai nagyon várták február 14-ét, ezen a napon rendeztük meg, a tél elrettentése céljából, a farsangot. A mulatság a jelmezes felvonulással kezdődött. Tanulóink mindegyike jelmezt öltött. Találékonyságuk határtalan volt, megjelent közöttünk Jázmin hercegnő, volt egy fess muskétásunk, pompon lányunk, sellőnk, kávéfőzőnk, a biztonságunkra rendőr is vigyázott.

Bővebben>>


 

Bővebben>>


Farsangi mulatság az ovisokkal

2020.02.13-án vidám farsangi mulatságra hívtuk a nagycsoportos óvodás gyermekeket és szüleiket. Nagy örömünkre sokan elfogadták a meghívásunkat, gyorsan megtelt a második emeleti aula. Először a zeneiskolából Fejes Antal tanítványai csellóztak, játékra, éneklésre biztatva a kis gyermekeket. Majd az éneklés tovább folytatódott, körjátékkal és egy német dalocska tanulásával.

Bővebben>>




Farsang

A fenti verssel nyitották meg a 3. c osztályos gyerekek február 10-én az alsó tagozatos tanulók farsangját a sportcsarnokban. A színes, ötletes jelmezekbe bújt tanulók és tanító nénik vidám forgatagával, táncával folytatódott a program. Így mindenki alaposan szemügyre vehette a többiek jelmezét, talán ötletet is merített a jövő évi maskarára. Amikor a táncban már jól elfáradtunk lufi dobáló versenyt játszhattak a kis jelmezesek a tanító nénik segédletével.

Bővebben>>


Csodásan

A mesebérletes gyerekek ezúttal a Turay Ida és a Békéscsabai Jókai Színház közös produkcióját, az ALADDIN című zenés, táncos mesejátékot tekinthették meg a színházlátogatásuk során. Az Ezeregyéjszaka meséjét egy varázslatos díszletben, elbűvölő szereplőkkel keltették életre. Aladdin, Dzsini, Jázmin, no és persze a vicces, pösze Abu majom szembe szállt a gonosz ármánykodóval, Jaffarral, de a szeretet, a szerelem erejével legyőzték a rosszat.

Bővebben>>


Színházban jártunk

A bélmegyeri kisdiákok január 31-én, Békéscsabára, a Jókai Színházba látogattak, ahol az általuk jól ismert mesét, az Aladdint tekintették meg. A bejáratnál a csodalámpa fogadta őket, természetesen valamennyien megsimogatták. A zenés, szórakoztató előadás, a látványos díszlet elkápráztatta őket.

Bővebben>>


Szavalóverseny Bélmegyeren

2020. január 29-én szavalóversenyt rendeztünk a bélmegyeri kisiskolások részére. A megmérettetésre a Községi Könyvtárban került sor.  A versennyel a magyar kultúra napjának 31. évfordulójára emlékeztünk. Ezen a napon iskolánk valamennyi tanulója elszavalta megtanult versét, melyek között ritka különlegességeket hallhattunk.

Bővebben>>


Egri csillagok

 Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ebben a tanévben elindította a Lázár Ervin Programot, hogy az általános iskolás tanulók a tanév folyamán eljuthassanak kulturális intézménybe. Iskolánk 3. osztályos tanulói közül azok, akik színházbérlettel rendelkeznek január 23-án a Békéscsabai Jókai Színház előadásában megnézhették Gárdonyi Géza regénye nyomán készült Várkonyi Mátyás – Béres Attila Egri csillagok című történelmi musicalt.

Bővebben>>


Irodalom óra a bélmegyeri könyvtárban

Tagintézményünk tanulói kíváncsian érkeztek településünk könyvtárába, ahol Kiss Ottó battonyai születésű, Gyulán élő költő várta őket. A rövid bemutatkozás után megnézhettük a gyermekek számára írt verses köteteit, melyek közül néhányat több nyelvre is lefordítottak, mint például kínaira.

Bővebben>>


Tornász lányok a diákolimpiai megyei döntőn

2020. január 14-én Békéscsabán, majd január 15-én Gyomaendrődön került megrendezésre a Torna „B” kategória diákolimpia 2019/2020. tanév megyei döntője, ahol iskolánk diákjai is megmérettették magukat. A III. korcsoport esetén már gerendán is helyt kellett állniuk a diákoknak, azonban ezen a szeren is jól vették az akadályt a lányok és szépen leküzdötték félelmeiket.

Bővebben>>


Egri csillagok a Jókai Színházban

A 6.c osztály 2020. január 17-én, délután Békéscsabán, a Jókai Színházban tekintette meg az Egri Csillagok előadást. Gárdonyi Géza regénye alapján készült történelmi musical, az 1500-as években játszódik, amikor a hódító török csapatok feldúlják Magyarországot

Bővebben>>


Iskolánk büszkeségei az U-13-as kézilabdás lányok

Lezárult az őszi forduló a kézilabdában is. Tóth Olivér egykori növendékei keményem állták a sarat ebben az idényben is, igaz korosztályukban a Köröstarcsai Diáksport Kézilabda Egyesület színeiben indultak, azonban iskolánk hírnevét  így is magukkal vitték. Bár tudjuk, hogy ez a sportág egyre inkább harcias amazonokat kíván meg, ezért is méltán lehetünk büszkék tanulóinkra:

Bővebben>>


Ünnepeljünk együtt…

Néhány nap és újra itt van karácsony szent ünnepe. Az az ünnep, amelyre kicsi és nagy, gyermek és felnőtt egyaránt várakozik, vágyakozik, készülődik. Iskolánk tanulói és pedagógusai a német evangélikus templomban és a református templomban köszöntötték a Karácsony eljövetelét.

Bővebben>>



Karácsonyi témahét Bélmegyeren

Az év 51. hetében, a december 16-tól 20-ig tartó időszakban karácsonyi témahét volt a bélmegyeri tagintézményben.  E héten a tanulók minden napot a karácsonyi ünnepkörhöz kötődő mesehallgatással kezdtek. A tanítási órákon felelevenítették a karácsonyi népszokásokat és hagyományokat. A gyerekek a Jézuskától remélt ajándékot apró fenyőfára írták, majd a pici fenyőket nagy fenyőfa alakba rendezték.

Bővebben>>


Adventi készülődés és karácsony Muronyban

Idén is beköszöntött a tél, és vele együtt a lázas készülődés a szeretet ünnepére, a karácsonyra. Ezt a meghitt ünnepet az adventi készülődés előzte meg, amely november 29-én el is kezdődött. Meggyulladt advent első lángja Aranyosi Ervin versének a kíséretében tagintézményünkben.

Bővebben>>


Közös ünneplés Bélmegyeren

Településünkön régi hagyomány a karácsony közös megünneplése, melyen a község minden korosztálya képviselteti magát. Tagintézményünk tanulói erre az alkalomra verses dalos műsorral készültek. A nagyszámú nézősereg előtt játszották el a Kis girbe-görbe fenyő történetét.

Bővebben>>


Napközis Télapós játékdélután

2019. december 16-án délután a 10-11-es napközis csoport gyermekeivel egy igazán hangulatos, mozgalmas programot szerveztünk. Igyekeztünk egy kicsit a karácsony hangulatát belopni a csoport életébe, közben jókat játszottunk, nevettünk, versenyeztünk, táncoltunk, s nagyokat beszélgettünk. 

Bővebben>>


Karácsonyváró Ünnepség

2019. december 14-én iskolánk hagyományos Karácsonyváró Ünnepségén tanulóink és családjuk, pedagógusaink ismét együtt ünnepeltek az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ színháztermében.

Bővebben>>


Színvilág kiállítás és nyílt nap a művészeti iskolában

Intézményünk az EFOP 3.2.6-16-2016-00001 A tanulók képességkibontakoztatásának elősegítése a köznevelési intézményekben projekt keretében, a Magyar Képzőművészeti Egyetem partnerintézményeként vett részt művészetpedagógiai mintaprogramok, tananyagok kipróbálásában és fejlesztésében, tanórai és tanórán kívüli foglalkozások szervezésével.

Bővebben>>


Adventi gyertyagyújtások az alsó tagozaton

A magyar népi hagyomány kulturális örökségünk. Olyan tudást őriz, mely hosszú évszázadokon át csiszolódott, kristályosodott, s végül kinccsé, a magyar nép kincsévé vált. A gyermekekhez közel áll a néphagyomány által közvetített világ. Segít beilleszkedni az élet ritmikus rendjébe, megélheti saját gyökereit a népmeséken, népi játékokon át egészen az ünnepekig.

Bővebben>>


Karácsonyvárás a muronyi ovisokkal

A karácsony közeledtével játékos programra invitáltuk a muronyi óvodások nagy középső csoportját. Az óvodások megismerkedhettek a tanító nénikkel, az alsó tagozatos tanulók osztálytermével, majd a nagy tornatermünkben játékos feladatok keretében készülődtünk az év legszebb ünnepére. Óvodásokból és iskolásokból vegyesen alkottak a gyerekek csapatokat.

Bővebben>>


Karácsonyi témahét Muronyban

Az elmúlt héten iskolánk Muronyi Tagintézménye Karácsonyi témahetet szervezett, melynek keretében - az adventi gyertyagyújtásokon túl - lehetőségük volt tanulóinknak ráhangolódni a közelgő ünnepekre. A témahét alatt a tanórákon a karácsonyhoz kapcsolódó versek, népszokások, énekek jelentek meg.

Bővebben>>


Boldogságóra 4.

December hónapban még többet beszélgettünk, mint eddig a szeretetről, a jó cselekedetekről, a segítségnyújtásról, az ajándékozás öröméről. Verseltünk, játszottunk, megtanultuk a hónap dalát és egy nagy körtefán ábrázoltuk, hogy mi minden hozadéka lehet annak, ha elköteleződünk a jó cselekedetek végrehajtása mellett.

Bővebben>>


Kézműves délután

December 12-én, csütörtökön – a tavalyi sikerre való tekintettel -  karácsonyváró kézműves délutánt szerveztünk a 2.a osztályban, melyre a szülőket is szeretettel invitáltuk. Az együtt eltöltött délután nagyon jó hangulatban telt, csodás munkák születtek, finom sütiket ehettünk és halk zene szólt, hogy ezzel is fokozzuk a várakozás hangulatát.

Bővebben>>


Rajzpályázat

Iskolánk német nemzetiségi nyelvet tanuló diákjaival december 11-én, szerdán, a Német Közösségi Házba látogattunk el. A Német Hagyományápoló Egyesület által meghirdetett rajzversenyre beérkezett munkákból nyílt kiállítás megtekintése és megérdemelt jutalmak átvétele volt a cél.

Bővebben>>


Bővebben>>


Mikulás zsákja

Iskolánk alsó tagozatos tanulói December 9-én részt vehettek a Mezőberény város óvodai intézménye által meghirdetett Mikulás zsákja című előadáson, melyet nagy izgatottsággal vártak a gyerekek. Az előadás alatt a tanulók együtt énekelhettek a Mikulással, szurkolhattak a medvebocsoknak.

Bővebben>>



Adventi készülődés a 3.c osztályban

December 6-án, délután a gyerekekkel és szüleikkel közös programot terveztünk. Kezdetben kedvenc társasjátékaikat mutathatták be a tanulók, amiket ki is próbáltunk együtt. A foglalkozás második felében pedig kétféle technikával készíthettek maguknak karácsonyi díszeket.

Bővebben>>


Nálunk járt a Mikulás

December 6-án, Miklós napján a bélmegyeri kisdiákoknak igazi meglepetésben volt részük.  E napon a gyerekek nagyon izgatottan vártak egy kedves vendéget.  Röviddel 11 óra után hangos kopogásra lettünk figyelmesek. A tanulók nagy örömére az ajtón belépett a várva várt Mikulás.

Bővebben>>


Mikulás délután a 3.d osztályban

December 5-én megérkezett a Mikulás a 3.d osztályba. Mindenki izgatottan bontotta ki a csomagját. Télapós és karácsonyi dalokat hallgattunk és énekeltünk, volt tánc, móka, kacagás.

Bővebben>>


„Mikulás délután” az ovisokkal

2019.12.04-én került megrendezésre iskolánkban az első beiskolázási program. A nagycsoportos ovisokkal töltöttünk el egy feledhetetlen délutánt. Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan részt vettek ezen a játékos rendezvényen. Megismerkedtek az ovisok a tanító nénikkel, közben mesét hallgattak, télapót készítettek, sokat játszottak.

Bővebben>>


Mikulás váró ünnepség

2019. december 5-én zúzmarás reggelre ébredtünk. Mintha egy kicsit a hó is szállingózott volna. A gyerekek nagy izgalommal érkeztek reggel az iskolába, vajon eljön-e hozzájuk a Mikulás, egyre csak ezt kérdezgették. A 3. c osztályos tanulók még az ősszel levelet írtak a Mikulásnak, hogy szeretettel várják és még műsorral is készülnek Neki.

Bővebben>>


 

. mai.mezobereny.hu