^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

  • 1 Október 23.

    Immár 35 éve annak, hogy október 23-áról nyíltan megemlékezhetünk, beszélhetünk. Ezen a napon azokat ünnepeljük, akik megálmodták a szabad Magyarországot, és készek voltak harcolni, küzdeni érte mindhalálig! A Mezőberényi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2024. október 22-én ünnepélyes keretek között emlékezett meg ezekről a hősökről, melyet a 7.a és 7. c osztályos tanulók tolmácsolásában hallgathattak meg az iskola diákjai és nevelői.
    Bővebben...
  • 2 Kulturális Napok Rajzpályázat

    Ebben a tanévben az alsó tagozatos tanulók a Kulturális Napok rendezvénysorozat keretén belül az „Olimpia és én” című rajzpályázaton vehettek részt. 2024. fontos sporteseménye volt a Párizsban megrendezett Olimpia. Iskolánk tanulói is figyelemmel követték a versenyeket, az éremátadókat és az olimpikonok köszöntését az Eiffel torony lábánál. A rajzaikban ezeket az élményeket adták vissza a gyerekek.
    Bővebben...
  • 3 Komposztáló az iskolaudvaron

    2024. október 16-án egy komposztáló felállítására került sor iskolánk Luther téri épületének udvarán. Az intézményünk ökoiskolaként mindig is nagy gondot fordított a környezetvédelemre. Minden évben megrendezésre kerül a papírgyűjtés, melyen iskolánk tanulói és szülei hozhatnak papírt az iskola udvarára, ahol összegyűjtésre, majd elszállításra kerül. Iskolánkban kihelyezésre került már szelektív hulladékgyűjtő, melyben a hulladékot típusának megfelelően lehet gyűjteni.
    Bővebben...
  • 4 Koszorúzás

    Mezőberényi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Diákönkormányzata idei évben is megemlékezett Mezőberény város híres szülöttjéről, Orlai Petrics Somáról. Az emlékezés szavait tanulóink tolmácsolták élete fontosabb állomásainak felelevenítésével, illetve Petőfi Sándor a festőről írt versének szavalásával. Az emlékezést követően koszorúzásra került sor az iskola vezetősége, illetve az osztályok képviselői által.
    Bővebben...
  • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

    A Mezőberényi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen és egy telephelyen látja el feladatait.
    Bővebben...

. mai.mezobereny.hu